Готуємо наші об’єкти до роботи взимку, передбачаючи тривалі знеструмлення, – Артем Лисогор

Дата: 13.10.2024 12:48
Кількість переглядів: 9

Фото без описуУ Києві очільник Луганщини долучився до наради за участі Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, Віцепрем’єра-міністра з відновлення – Міністра розвитку громад та територій Олексія Кулеби та заступника керівника Офісу Президента Віктора Микити.

Із начальниками обласних військових адміністрації були опрацьовані питання підготовки регіонів до опалювального сезону, захисту і відновлення критичної інфраструктури, залучення інвестицій.

«Розуміючи, що прийдешня зима може бути найскладнішою за часи Незалежності, прораховуємо всі можливі сценарії для сталого проходження опалювального сезону. Перед очільниками місцевих військових адміністрацій щоразу наголошую на додатковому контролі при підготовці підзвітних їм підприємств, установ та організацій, що релокувалися з Луганщини і розміщуються в багатьох регіонах України. Обласною владою проведена значна робота з партнерами стосовно залучення допомоги для луганчан. Так, нещодавно нам передали 149 потужних генераторів, які вже розподілені громадам. Кожен наш об’єкт має бути готовим функціонувати і приймати людей у разі тривалих знеструмлень», – наголосив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

У свою чергу, стан готовності громад і областей контролюватиме утворений Урядом штаб.

Артем Лисогор звернув увагу, що кількість обстрілів критичної інфраструктури може збільшитися у будь-який момент, тому треба підготуватися до будь-якого розвитку подій і оперативно реагувати на надзвичайні ситуації.

Під час наради було зазначено, що наразі по усій країні тривають роботи щодо захисту об’єктів енергетики й електропостачання, формуються запаси твердого палива, впроваджуються заходи із децентралізації енергогенерації тощо.

https://loga.gov.ua/oda/press/news/gotuiemo_nashi_obiekti_do_roboti_vzimku_peredbachayuchi_trivali_znestrumlennya_artem


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь