Новини

26 Листопада, 2021 р., 10:57
В Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства над жінками громада Міловщини провела акцію День білої стрічки, під гаслом «Єднаємося проти насильства!» Біла стрічка-символ проти всіх форм насильства над жінками. Громадські діячі, депутати, працівники освіти, культури, спорту державні служби долучилися до акції, з метою підвищення обізнаності населення України з питань попередження насильства над жінками. Великоцький, Зориківський, Морозівський, Стрільцівський та Новострільцівський старостинські округи не залишили цю тему без участі. Всі небайдужі приєдналися до цієї акції заради створення соціального простору, вільного від насильства та збільшення у мешканців громади розуміння та обізнаності.
25 Листопада, 2021 р., 09:36
     3 липня по вересень 2021 року в м. Києві проходив Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений 30-й річниці Незалежності України.      Організатори заходу: Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» / United World Cultures Foundation / UWCF, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея та Українська асоціація підтримки творчої молоді.       У конкурсі взяли участь 6 134 учасника, від яких організатори отримали 10 276 робіт (малюнків та фотографій). Цього року конкурс об’єднав учасників з одинадцяти країн, а саме: Австралії, Ізраїлю, Італії, Канади, Кіпру, Норвегії, Нідерландів, Португалії, Румунії, Туреччини та України, яка представлена учасниками зі всіх регіонів, без виключення.      Найактивнішими в Україні стали учасники з Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Київської, Луганської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської областей та міста Київ.     До участі в конкурсі долучилися і вихованці Комунального дошкільного навчального закладу «Ластівка» Міловської селищної ради.     З неймовірної кількості різноманітних робіт, колективна робота «Мій рідний край», виконана Соломією Подольською, Уляною Оробцовою та Ксенією Вороніною у категорії «Малюнок», перша молодша група від 3 до 5 років, зайняла почесне ІІІ місце.     Дівчатка отримали Дипломи переможця та подарунки.     Вітаємо юних учасників з неймовірним творчим баченням навколишньої краси. Бажаємо подальших творчих і життєвих перемог.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь