Новини

20 Грудня, 2018 р., 10:25
Шановні виборці !
21 Листопада, 2018 р., 10:21
 Комунальним ДНЗ «Ластівка» розроблена проектно-   кошторисна документація «Капітальний ремонт   (термомодернізація) комунального ДНЗ   «Ластівка» Міловської селищної ради Луганської   області». (Коригування проекту) вартість робіт по   об’єкту – 7116,572 тис. грн. Заплановано провести   заміну і утеплення даху, утеплення фасаду, цоколю,   заміна системи опалення, ремонт вентиляційної   системи, встановлення пожежної сигналізації.
08 Листопада, 2018 р., 11:49
Міловська селищна рада оприлюднює проект містобудівної документації "Детальний план території окремої земельної ділянки в районі перехрестя доріг Н- та Т-1307 в межах смт. Мілове (яка планується для розміщення міждержавного пункту пропуску автомобільного сполучення "Мілове").
31 Серпня, 2018 р., 17:38
31 серпня в приміщенні залу засідань Міловсської селищної ради відбулося засідання 29 сесії селищної ради сьомого скликання. На порядку денному розгянуті заплановані питання. З результатами поіменного голосування можна ознайомитись на нашому сайті в підрозділі "Поіменне голосування", або за посиланням  https://rada.org.ua/rada/04335565/29-sesiya-15-08-30-31-08-2018/ 
21 Червня, 2018 р., 08:13
Для потреб громади Міловська селищна рада придбала трактор з усім необхідним, для наведення порядку на вулицях, обладнанням. Трактор вже доставлено до Мілового. Після всіх необхідних дій щодо реєстрації транспортного засобу, його буде введено у експлуатацію. 
10 Травня, 2018 р., 11:13
Як повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Луганській області, 18 квітня 2018 року відбулось засідання Кабінету Міністрів України за наслідком якого було прийнято Протокол № 14. Відповідно до п. 4 розділу 7 вказаного протоколу головам облдержадміністрацій разом з територіальними підрозділами Мін’юсту, МВС, Держгеокадастру, ДФС, за участю представників органів прокуратури України та СБУ у зв’язку з проведенням весняної посівної кампанії було доручено взяти під особистий контроль стан дотримання прав та законних інтересів землевласників та орендарів земельних ділянок з метою недопущення зриву проведення весняно польових робіт, активізувати роботу регіональних міжвідомчих комісій з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств та оперативно реагувати на випадки силового захоплення земельних ділянок, об’єктів інфраструктури та інші прояви аграрного «рейдерства».
11 Квітня, 2018 р., 08:44
11.04.2018 Суспільно корисні роботи – один із видів відповідальності за несплату аліментів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь