Новини

26 Березня, 2018 р., 14:15
Минулого тижня в рамках проекту «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України» делегації від Луганської та Донецької областей перебували на Полтавщині з навчальним візитом за темою: «Діалог для порозуміння громадськості та влади з обміном кращими локальними практиками задля сталого розвитку». Від Міловського району у візиті взяли участь Павло Лукянцов - Міловський селищний голова та Світлана Гармаш - начальник відділу економічного розвитку і торгівлі.
23 Листопада, 2017 р., 13:56
Рішенням сесії Міловської селищної ради були виділені кошти в сумі 100 тисяч гривень для придбання та встановлення піролізного котла - 95кВт для опалення будівлі  ДНЗ "Ластівка". Тепер 150 малюків нашої громади будуть почуватися комфортно в стінах дитячого садочку. 
02 Жовтня, 2017 р., 10:02
Згідно закону "Про доступ до публічної інформації" органів влади і місцевого самоврядування прийнятого 9 травня 2011 р. сайт сільської ради розпочав свою роботу. На сайті буде опублікована офіційна інформація для публічного ознайомлення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь