Новини

02 Березня, 2023 р., 20:24
Мережа центрів Дія.Бізнес за підтримки Міністерства цифрової трансформації України і Офісу з розвитку підприємництва та експорту за сприяння глобальної ініціативи She’s Next Empowered by Visa запустили акселераційну програму «Відважна» для українок, які заснували мікро- чи малий бізнес, або мріють стартувати власну справу. Жінки-підприємниці запрошуються до подачі заявок на проект.
02 Березня, 2023 р., 20:24
На порталі Дія можна отримати витяг про місце проживання дитини. Раніше така довідка на порталі була доступна лише для дорослих.
02 Березня, 2023 р., 19:24
 Через війну в Україні зростає кількість поранених захисників і захисниць, а також цивільних громадян, які потребують подальшої реабілітації. Тому постало питання про використання цифрових інструментів.  
02 Березня, 2023 р., 19:14
Громадяни України можуть подати заявки (https://dmsu.gov.ua/news/dms/13813.html) на оформлення паспортних документів за кордоном. Відтепер відокремлені підрозділи ДП «Документ» працюють у Польщі, Словаччині, Чехії та Туреччині. Тут українці можуть отримати такі послуги:  оформлення ID-картки чи закордонного паспорта (у тому числі замість втраченого або викраденого); обмін ID-картки чи закордонного паспорта (у зв’язку із закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання); обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням чи у разі непридатності); одночасне оформлення закордонного паспорта й ID-картки; обмін посвідчення водія (поки доступно у Польщі та Чехії). За кордоном відвідати підрозділи «Паспортного сервісу» можна за вказаними нижче адресами: 🇵🇱 Польща:
01 Березня, 2023 р., 13:49
У відокремлених підрозділах Державної міграційної служби України доступна послуга оформлення посвідчення особи на повернення в Україну.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь