Новини

20 Лютого, 2023 р., 16:08
З 18 по 20 лютого по всій Україні проходить Всеукраїнська «тиха» акція «Ангели памяті», вшановуючи відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права людини, європейське майбутнє України.
20 Лютого, 2023 р., 11:15
Стартував спільний проєкт Мінветеранів і Червоного Хреста України з підтримки ветеранів, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни. Від сьогодні можна подати заяву на отримання грошової допомоги на сайті eveteran.gov.ua. Детальну інструкцію про це дивіться у відео:https://youtu.be/7LGOIzH6_H8
20 Лютого, 2023 р., 10:27
День Героїв Небесної сотні – пам’ятний день, який відзначають в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв, які віддали життя за краще майбутнє своїх співвітчизників – за кожного з нас!
17 Лютого, 2023 р., 16:19
Україна увійшла до переліку країн, найбільш забруднених мінами. Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні підтвердила, що міни та вибухонебезпечні предмети спричинили 75 жертв серед дітей у період з 24 лютого 2022 року до 15 лютого 2023 року. Щоб зменшити ризики поранення чи загибелі дітей, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) спільно з Міністерством освіти і науки України, Державною службою України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) та Міністерством внутрішніх справ України запустили вебсайт «Все про мінну безпеку» для батьків, вчителів та дітей.
17 Лютого, 2023 р., 16:16
Інформація за посиланням http://agro-business.com.ua/agrobusiness/item/26182-v-ukraini-parlament-mozhe-likviduvaty-fermerski-hospodarstva.html
16 Лютого, 2023 р., 19:03
Процес реформування МСЕК вже розпочався, але цей шлях не є ні простим, ані швидким, а реагувати на поточні проблеми ми маємо зараз. Тому ми закликаємо всіх, хто стикається з вимаганням грошей під час проходження медико-соціальної експертної комісії, допомогти нам зафіксувати такі факти, аби ми могли допомогти вам. ☎️ Контакт-центр МОЗ: 0 800 60 20 19
16 Лютого, 2023 р., 19:01
Для українців, які перебувають у Польщі, доступна (https://dmsu.gov.ua/news/dms/13742.html) послуга оформлення першого паспорта громадянина у формі ID-картки по досягненню 14-річного віку. ▪️Щоб отримати документ, достатньо звернутися до одного з відокремлених підрозділів ДП «Документ» у Варшаві (https://warszawa.pasport.org.ua/), Кракові (https://krakow.pasport.org.ua/), Ґданську чи (https://gdansk.pasport.org.ua/) Вроцлаві (https://wroclaw.pasport.org.ua/), маючи при собі такі документи: • свідоцтво про народження; • паспорт громадянина України одного або обох із батьків; • довідку про реєстрацію місця проживання (за наявності); • РНОКПП або повідомлення про відмову від його прийняття (за наявності). ▪️Прийом заяв на оформлення паспортних документів можливий як за попереднім записом, так і в порядку живої черги. Оплата за послуги здійснюється на місці за допомогою сервісу онлайн-оплати послуг. Термін виготовлення першого паспорта громадянина України становить 20 робочих днів ❗️Увага. Під час отримання готової ID-картки проводиться процедура верифікації, тому присутність особи, на ім’я якої було оформлено документ, є обов’язковою.
16 Лютого, 2023 р., 18:58
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець ознайомився зі звітом від Лабораторії гуманітарних досліджень Єльської школи громадської охорони здоров'я «Російська система перевиховання та усиновлення дітей України».
15 Лютого, 2023 р., 19:42
З метою врегулювання питання щодо проведення ДНК-ідентифікації та отримання інформації щодо перебігу розслідування порушених кримінальних проваджень з розшуку зниклих безвісти та встановлення факту загибелі військовослужбовців в умовах збройного конфлікту та проведення ДНК-ідентифікації, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець надає перелік контактних телефонів, за якими можливо дізнатися необхідну інформацію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь